Andra lediga dagen ...

Är just nu inne på min andra lediga dag.
Hade från början tänkt att åka till stan hela dagen och shoppa, men så blev det inte.
Sov extra länge idag, vilket va mycket skönt.
Ska dock in en sväng ikväll med Mikaela till MQ's medlemskväll eller nått.
Har man inte träning får man ju passa på liksom. Får se om man hittar nått att ha på sig på pappas 50 års fest. Annars får man ju bara leta vidare ...

Har idag tagit bort sommarkläderna från min garderob och lagt dit höst/vinter klädseln.
Nu är det bara att ta fram dammsugaren, sen är jag klar :D

Tänkte avsluta dagens inlägg med två härliga sommarbilder.
Cypern '09 - resan vi ALDRIG glömmer ;)





Ciao ...


Tisdag 29 September

Kan börja med att skriva ikapp mig om vad som har hänt sen jag skrev i Lördags. För er som inte vet så vann Herrana mot Ystad, det va go stämning i hallen och Eddie bjöd på några av hennes typiska kommentarer vid speakerbordet ;)

I Söndags va jag och blekte mina tänder. Min mamma har börjat utbilda sig med det, jag är väldigt nöjd med resultatet, brilliant smile helt enkelt ;)
Dagen avslutades med träning då Seferaj lyckades a, va ska man säga, ställa till med en rolig ingridiens vid Mackans fyspass ...

Igår va jag i vanlig ordning uppe med tuppen, det följdes upp av jobb, träning och dagens absoluta höjdpunkt SVENSKA HOLLYWOODFRUAR !!!!!!

Jag fullkomligt ÄLSKAR det programmet!!!! Det kan vara ett av de bästa som någon gång sänts på TV ;P  Nä nu ska jag inte överdriva, men det är verkligen intressant och de allra flesta jag känner följer det. Förutom pappa, han kollar hellre på fotbollskväll eller nått :P



Idag har jag och Malin suttit & planerat lite inför pappas 50 års fest :)
Ska forstätta gör det nu, senare ikväll blir det träning i vanlig ordning :)

Hallå ! Glömde nästan skriva det, men idag är det en månad kvar tills jag fyller år ! :D

Ciao ...



Grundlurad

Ja idag hade pappa massa saker inplanerat, klippa håret, hälsa på föräldrarna, handla, kolla blåvitt, se på kärras herrar ect.

MEN något han inte visste om va att massa vänner till han gått samman och ordnat en dag med aktiviteter för han. För er som inte vet så fyller ju pappsen 50 år den 5 oktober, så denna heldag annordnades för att börja firandet lite ;)

Jag kan säga, jag har aldrig sett pappsen så paff som idag när Mikael Vikla bara gick rätt in genom dörren iklädd en matchtröja där FC Kjellström märket var tryckt.
Hoppas i alla fall de får en trevlig dag.



Nu ska jag kila
Ciao

Fredagsmys

Wooohooo it's friday again ! :D

Denna helgen har vi ingen match, men imorgon ska jag antagligen ändå upp till hallen. Herrarna har ju hemmapremiär mot IFK Ystad. Hört att "stingers" ska vara där så de lär ju bli drag ;)
Annars är det inget speciellt inplanerat, kanske tar jag & Eddie oss i kragen och ser filmen som alla andra pratar om ? ! ;)

Nästa vecka jobbar jag bara på måndag, sen kommer jag vara ledig en vecka frammåt. Då hade jag tänkt att leta efter nån snygg klänning som jag kan ha på pappas 50 års fest ! Den närmar ju sig för övrigt med stormsteg vilket innedär att vi måste börja bli klara med vissa saker, men de kommer allt gå bra tror jag :)

Har även en del andra saker som måste inhandlas, tänkte att det blir så jobbigt om jag ska gå i stan imån när alla andra e där, det är ju lönehelg & allt. Så jag åker in & shoppar nästa vecka :D

Nu bullas det upp för fredagsmys hos Kjellströms. Pappa står just nu & fixar maten, så vi väntar bara på att Malin ska komma hem. Mammsen är idag ute med en arbetskollega som fyller 40 så de blir bara vi ikväll.
Hur som helst, gött med en lugn kväll, är rätt trött efter veckan som gått, den innehöll ju en del fys.

Nu är jag lite efter, eftersom programmet sändes i måndags, men Svenska Hollywood fruar är numera mitt & mammas favoritprogramm. Det är så jäkla kul och vi tycker givetvis som de flesta andra att det är hur kul som helst att följa Anna Anka. Ser redan fram emot nästa avsnitt ;)

 

Men nu mina vänner, väntar Idol och FREDAGSMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSS !

Ciao ...


We are family ...

.... I got all my sisters with me !

Carro fick ju tyvärr beskedet igår att hennes korsband var av. Tycker det som Seferaj skrev på vårt lags blogg va ritkigt bra. Carro du vet att vi alla stöttar dig ! Det kommer gå jättbra .




Ciao ..


Don't stop me now, cause I'm having a good time

Ja nu har alltså den första elitseriematchen spelats i Kärra, sist Kärra va i Elitserien fick man åka till angered sporthall eller Valhalla för att spela, Kärra sporthall höll nämligen inte måttet.¨
Men nu spelas det elithandboll i Lillekärrshallen och det känns verkligen skönt :D

Det är som det alltid är vid hemmamatcherna, något alldeles extra. Matchtiden sticker ut (17:21 el. 19:21), hallen är full, röda mattan rullas ut och det är äntligen dags för match.

Vi vann
igår med ett par bollar, vi ledde till och med studtals med 10 mål !!!

Vi spelade riktigt bra och vi kammade hem två poäng till :) Bra jobb tjejer !

Efter matchen blev det en sväng förbi Knutssons där Sandra & forshagagänget hade kräftskiva, sen gick jag & Eddie hem till mig & hade degkväll.
Det blev film & massa godis, mumms ;)

Idag hade jag tänkt att åka en sväng till stan, men det blev ändrade planer, ska på Änglarna-Bajen idag.
Efter det är det Mackan special på gymmet och sen är denna helgen över.

Nu dröjer det ett tag innan vi har match igen, det är inte förrän  vår bortamatch den 4 oktober mot Spårvägen som vi spelar igen :)

Nu ska jag gå och klä på mig
Här är bilder från igår och en låt som beskriver känslan !

 











Ciao ...






Första Elitseriematchen

Det blev till slut en vinst mot Heid med två mål. Matchen var mycket spännande, fråga bara alla svettiga Kärramänniskor som satt på läktaren. Grymt tacksamma för stödet, skitkul att så många tagit sig till Heidhallen denna tisdagskväll :D

 

 

Ciao ...


Bara för Jossans skull ...

Ja det är ju så att på sista tiden har det varit lite sisådär med min uppdatering här på bloggen.
Jag ber om ursäkt för det, men allra mest om ursäkt säger jag till Josefine Bergqvist, även kallas JossiePossie ;)
Hon är nämligen min allra trognaste läsare, stackaren har ju fått läsa inlägget om "helgen i norge"  typ hur många gånger som helst ;P

Om det är någon som undrar hur Jossan ser ut så kan jag säga att hon är snygg och killar, hon är  singel! ?????????

 

Nej nu ska jag packa upp träningsväskan, lägga fram saker tills imorgon.

Sen kommer det förhoppningsvis något bra på TV ikväll.

Ciao ...


Söndag

Ja för er som missat det så är det SÖNDAG idag.
Dagen startades med massage, sedan åkte vi upp och kollade när herrarna mötte Borås. Det kan ha varit den längsta matchen jag någonsin varit på. Som Skullman sa, jag tycker inte om Time outer :P

Om ca en timme så är det träning för min del, följt av Mackans special på gymmet. Sen är denna veckan slut ...

Måste bara ta tillfället i akt & berätta om vad som stod i tidningen idag. Det va i GP som de hade listat kommande veckas bästa händelser.
Måndag: Häcken mot AIK
Tisdag: Heid mot Kärra
Onsdag: Inter mot Barcelona

Tyckte det va ganska kul att vi kom på samma lista som Barca ;) hehe

     

Nej nu ska jag fixa iordning inför träningen ...


Ciao ...

Saturday

Idag har det varit en mycket fin dag, solen har lyst över vackra Göteborg.
Kvällen på Gibraltargatan igår blev riktigt trevlig med god mat och Idol-tittande istället för film.

Sen började vi se på det nya programmet där kändisar bor i djungeln. Han vinexperten fick göra en vidrig typ av tävling där massa kryp kryllade runt hans huvud. Helt seriöst det kan vara nått av de äckligaste jag har sett.

___________________________

Idag tog jag sovmorgon, skönt och välbehövligt. Sen var det frukost som senare följdes upp med en löprunda.
Efter det blev det en sväng till stan där det bland annat inhandlades nya stövlar :D



Nu är jag hemma igen, sitter & kollar på Elfsborg - Gais. Har aldrig i hela mitt liv hejat så här mycket på Gais, men det e bra för blåvitt om Gais vinner, om jag har fattat det rätt :P

Ciao ...

 


Hallå, Jag e Bruce !

Veckan börja lida mot sitt slut, pressi of the week är utsedd och denna gången blev det inte jag. ( Men det e smällat man får ta ) ;)
Denna helgen kommer att vara fri från handboll eller inte ritkigt. Vi tränar ju som vanligt på söndag och så e de eget löp på Lördag. Men vi e fria från varandra, vilket faktiskt ska bli ganska skönt. Förstå mig inte fel, men det va som jag och nya jessica också kallad Jerry kom fram till igår. Vi blir som en familj och det e ganska skönt att vara själv ibland då ;)

____________________________

Som mina närmsta vet så är en av mina absoluta favorit filmer Lilla Sjöjungfrun. Det är verkligen en klockren film om du frågar mig. Men nu på senare tid så har jag hittat en som inte e riktigt i samma klass, men nästan.
Det är därifrån mitt och Carros odödliga interna favoritskämt kommer ifrån. Det är HITTA NEMO !!!!

Jag vet inte va det e som gör att jag tycker den filmen e lika rolig varje gång. Som tur är har man just Carro & kunna dela det med ;)





"Hallå jag e Bruce !"
"Hej Brus ! "

När vi sedan stod & skämta om detta i duschen efter träningen så va det verkligen pricken över i:et när Carro hade hitta Nemo hajen Bruce på handduken ! :P

_____________________________________________________________

Kvällen kommer att spenderas i västra flygeln där det väntas middag och filmvisning :)

Nu ska jag vila mig

Ciao


Helgen i Norge

Inte allt för tidigt på lördagsmorgonen åkte bussen iväg med destination Oslo, Norge.
I bussen satt alla iklädda våra nya resekläder. Riktigt snygga & mysiga tycker jag, även om vissa tycker de ser ut som pyjamaser ;)

Efter ett matstopp var det dags för resans tävling. Denna gången var det Peter som ordnat det. Vi fick lyssna på olika musikvinjetter till olika tv-program. Tyvärr så lyckades inte vi i DT (jag, jeffa, palle & beppo) så bra med detta, hade det däremot handlat om reklamer, då hade vi nog vunnit.

Som tur var så va inte träningen slut förrän efter ytterligare några frågor, där hade Dt desto mer att hämta. Endast ett fel fick vi, vilket resulterade i en hedrande andraplats.

Väl framme i Oslo blev det prämiär i de nya kläderna och en förlust mot Nordstrand. Ett fartfyllt lag som vann klart.

Sedan åkte vi till Fredriksstad, där flörtade några killar med Marcus som allt blev lite generad.....
Efter ett ganska dyrt restaurangbesök begav vi oss hem till hotellet och det blev mycket tjöt innan vi somna. Eller a vissa fortsatte att prata efter att dom somnat ...
Emilie och Adam hade tydligen glömt att mata både fåren och hästarna ...

På frukosten upptäckte vi att det va en del kroater på hotellet, det visade sig att deras u-21 lag i fotboll hade bott där utan att Eddie märkt nått.

Hur va det nu man sa Kroatien på kroatiska ? ;)

Hrvatska ? Hervääätska ? :P (ja ursäkta att inte jag uttalde det rätt, men nu fick Emilie & Eddie nått att skratta åt)

Efter en ganska varierad kvalitetsuppvisning i fotboll av jeffa, palle, seffis, jessica och tess var det dags för match mot fredriksstad. Även det blev förlust, så orkar liksom inte skriva om det :P

Nu va Norge resan slut för den där gången, vi hade i alla fall tur med vädret ;)



Ciao ...

 


Full rulle ...

Ja så kan man säga att det är just nu.
Var förra helgen i Stockholm, min kusin Lisa skulle nämligen gifta sig.
Brudparet
var superfina och det var verkligen ett lyckat bröllop.
Vädret var även det fint, så allt va bra kan man säga :D






















 

De där va lite bilder från Bröllopet, Mikaela har massa också, ska få dom så småningom ...

 




Efter festen i Stockholm var det dags för hemfärd. Väl hemma va det bara att bära in alla väskorna för att sedan bege oss till matchen mellan Blåvitt & Elfsborg. FAN va bra Blåvitt va, riktigt rolig macth. Snygga mål också :)

Sedan var det igång med en ny arbetsvecka, som för min del blev fram till onsdag. Fick ledigt torsdag, fredag och måndag nästa vecka.
Passade då på att planera lite kring pappas 50 års fest som är senare i år :)

En mycket rolig nyhet som kom under veckan var att Therese Utkovic bestämt sig för att ansluta till vårat lag.
Det mycket unga laget Kärra har nu alltså fått en spelare med mycket rutin. Skriver som Harry gjort på hemsidan, Välkommen hem Beppo ! :)

Idag fredag har jag inte gjort så mycket, packade nyss ner allt som ska med till Norge. Tidigare ikväll va jag och såg Kärras herrar möta RIK. Kärra gjorde en riktigt bra match och förlorade med 3 bollar tror ja det va. Näst intill hela laget var på plats för att titta , alltid trevligt ;)

Imorgon bär det alltså av till Norge, hoppas på en rolig resa med bra matcher.
Nu ska jag fixa lite ny musik inför helgen.

Ha det bra !

Ciao

RSS 2.0